Kreta

it is!

Om 30 minuter drar vi till Sturup där ett plan ska ta oss till Grekland och Kreta. En vecka med sol, bad, strand, korsord, mat och gott att dricka. *ler*

Ärligt; det ska bli hur bra som helst *ler igen*

Häpp //Charter-Mia

Mc-kläder i Tyskland

Hej hopp i rutan!

Jajjemen...då var vi hemma igen. Jättenöjd med trippen ner till Tyskland och jättenöjd med mina inköp. Det blev mc-lås, skinnjacka, skinnbyxor, hjälm, stövlar och handskar. Komplett utrustad för endast en bråkdel av vad det hade kostat här hemma; 2800:- för rubbet... *ler*

Dessutom fick vi en skön semesterupplevelse tillsammans med J & P, en dag i Hamburg och en dag i Lübeck. Hamburg var ingen höjdare... en stor och stressig stad, utan charm. Åtminstone där vi var... men shoppat fick vi. En jäääääättestor MC-kedja (Louis) med 2 stora butiker på samma gata...

Lübeck däremot var en charmig liten stad... Jag var där en hel del med mamma när jag var barn och jag mindes det som fint, genuint och charmigt. Kul eftersom jag uplevde det likadant nu när jag var där som vuxen... Helt perfekt alltså!

Jag tror att de andra 3 medpassagerarna var lika nöjda som jag... Och det är också toppen!

Idag har jag varit ute och övningskört MC. Det går riktigt bra och är helt skojsigt! Det blev ca 7 mil allt som allt och två spontana besök hos familj och vänner: ett med kaffe och nästa med lunch - tipptopp!

Nu ska jag fortsätta njuta av min helg och min ledighet. Ha det bäst, kraaaaaam från MC-bruttan *ler*

Minisemester neråt i Europa

Semster - yes indeed!

I morgon bitti drar vi ner till Hamburg tillsammans med 2 vänner. En liten semestertur onsdag till fredag... Lysande, ju!

Ska bila över Öresundsbron och sen via Rödby-Puttgarten ner i Tyskland och slutligen Hamburg.

En av tankarna är att handla MC-kläder... Det är nämligen mycket billigare i Tyskland. Eftersom jag behöver rubbet: jacka, brallor, hjälm, stövlar och MC-lås så känns det som en ren förtjänst att inhandla det i Deutschland... Och dessutom en liten semesterresa "på köpet" - toppen!

Nu: Wallander-film och sen Tyschkland! Natti natti

glömde ju...

Är fortfarande helt löjligt nöjd och glad
för min nya motorcykel
*ler*

Häpp!

Fredagskänsla

Hej hopp!

Idag är det fredag och det känns så tydligt! Alla kunder är nöjdare, lugnare och gladare än vanligt...
Trots att jag ska jobba hela dan imorgon känns det ändå bra att det är fredag. Sen är jag ledig på söndag och hela nästa vecka - toppen med lite ledighet!

.... .... ... ... paus ... ... ... ...

Bara för att jag hyllade kunderna för 2 minuter sedan kom det givetvis in en riktigt strulig kund alldeles nyss... *skrattar*... Well, well - jag ler i alla fall!

I kväll vill jag bara softa på soffan och kanske kolla på en Wallanderfilm. Är allt lite småhookad på Wallander...har plöjt igenom nästan hela filmserien... Gillar helt enkelt svenska kriminalare!

Ska nog  pyssla om min nya hoj lite också... Åtminstone gå ut i garaget, putsa lite, starta den och le!

Nu är det bara en halvtimme kvar innan butiken stänger för dagen. Skönt... fast som sagt en bra dag.

Häpp! 


Längtar...

Sitter här och tänker på min fina motorcykel. *ler*

Jag provade att köra lite igår kväll... allra första gången *skrattar*  Körde på inhägnat område - givetvis! Visste inte riktigt hur det skulle gå... har inte kört mer än moppe några gånger för över 10 år sedan. Lite skakigt kändes det allt innan men det gick verkligen toppenbra! Greppade allt med koppling, växlar, broms och annat fix och trix. Kul...riktigt kul!

Nu ska denna tjejen jobba... och drömma om min fina hoj. Häpp 

*leende*

...och tänker på min nya MC som står på uppfarten.
Ska snart ut och putsa på den!

*ler*

Min nyinköpta hoj *ler*

Jaha... jag har precis köpt motorcykel - drömcykeln helt klart. Annonsen dök upp och 30 minuter senare var vi där och kollade... i grannbyn. *ler igen* Det var tveklöst meningen...

Såååå fin:
MHojen

Nu ska jag sova gott och drömma gott om min nya motorcykel... Natti natti

Kolla motorcykel

...ska jag troligtvis göra imorgon, på min lediga dag. Det blir kul!

Hookad - absolut!

MC plan:

1. Köpa hoj
2. Skicka in tillståndspapper så jag får börja övningsköra
3. Köööööööra (privat i första hand) Kuuul ska det bli!
4. Ta ett gäng lektioner under vintern... vet inte hur många som behövs... men lite hjälp skadar aldrig.
5. Uppkörning när det passar... kanske till våren - vore toppen!

Ja, ungefär så är det tänkt. Känns som ett rimligt och jäkligt roligt projekt. *ler*


El Stockolmo

Är på semester... I huvudstaden... Hos goda vänner!

Igår softade jag runt på stan hela dagen - på fik, på MC, i city, på Kulturhuset, indisk restaurang, Hötorgshallarna.... ja, ungefär så! Helt enkelt strålande!

I tisdags kväll när jag kom upp hade vi lilla kräftskivan - jag, H och C. Lite snaps, massor med små goda kräftor och gott bröd och sallad.

Jag vill fortfarande ta MC kort. Kollade på hojar igår... det är ju kul! Lättaste sättet (och billigaste) är att köpa hoj först, övningsköra med den ett tag och sen ta lektioner. Istället för att ta alla lektioner på skola... Så kanske denna tjejen köper motorcykel... *ler* Ska kolla vidare...

Nu ska jag tassa ner till apoteket. Ha en alldeles strålande dag! //Mia